A fost lansată prima perie de păr inteligentă

Data publicării:
perie inteligenta

Un laptop uriaş de 9000 de dolari, un televizor atât de subţire încât pare a fi pictat direct pe perete şi prima perie de păr inteligentă, care învaţă utilizatorii să aibă grijă de podoabă capilară. Sunt doar câteva dintre noutățile de la Târgul de electronice CES din Las Vegas ce se deschide joi pentru publicul larg.

Acer a venit cu un laptop care pune performanţele mai presus decât orice: Predator 21x, primul laptop din lume cu un ecran curbat. Dispozitivul a fost creat special pentru gaming şi asta se vede şi în specificaţiile incredibile pentru un laptop: diagonala ecranului de 21 de inchi, două plăci video de înaltă performanţă, un procesor de ultimă Generaţie şi 64 de gigabytes de RAM, potrivit Digi24.

Este un dispozitiv de lux nebunesc pentru oamenii bogaţi care vor cel mai bun laptop ca să-l pună pe birou. Este o demonstraţie a ce este posibil pentru un laptop dacă nu ai limite, dacă incluzi toate lucrurile imaginabile într-o carcasă şi apoi ceri 9000 de dolari”, afirmă Sam Byford, reporter The Verge.

Cei care au vizitat standul celor de la LG ar fi putut crede că firma coreeană a pictat televizoare pe pereţi. Dar la o privire mai atentă, ar fi văzut care e de fapt realitatea: noile televizoare LG au doar 2,5 milimetri grosime. Sunt atât de subţiri încât sunt ataşate de pereţi cu ajutorul unor magneţi. Cum au reuşit coreenii aşa ceva? Toate componentele electronice au fost detaşate de ecran şi incluse în soundbar-ul cu care vine fiecare televizor.

Gigantul cosmetic francez L'Oreal au venit la CES 2017 cu prima perie de păr inteligentă. Dispozitivul a primit numele de „antrenor pentru păr”, deoarece va spune utilizatorilor cum să se pieptene corect. Toate informaţiile vor fi transmise şi unei aplicaţii de pe telefon.

Uitaţi cum funcţionează. Când vă pieptănaţi un microfon va asculta la sunetele de la pieptănat şi va determina ce fel de păr ai. De asemenea, un senzor va măsura cât de ud este părul. În final, în timp ce te piepteni, un giroscop va urmări mişcările mâinii şi dacă eşti prea dur, mânerul va vibra ca să-ţi atragă atenţia”, spune Daniel Cooper, editor Engadget.

Târgul CES de la Las Vegas este deschis până pe 8 ianuarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri