Bijuterii pe patru roți la Oradea

Data publicării:
masini

Printre vedetele expoziţiei se numără un Renault 16, fabricat în 1967. Pentru a-i reda strălucirea, proprietarul nu s-a uitat la bani, a investit aproape 6 mii de euro.

Ervin Koszta, designer auto: „Este denumită Regina Şoselelor şi este primul hatchback din lume fabricat. Este o maşină perfect funcţională, are absolut tot nou, schimbat şi recondiţionat, atât în interior, cât şi în exterior."

Nelipsită de la expoziţia auto a fost şi bătrâna Dacie 1300.

Laurenţiu Beie, colecţionar: „Mă simt de multe ori păcălit când dau bani mulţi pe o maşină nouă a cărei valoare scade în fiecare zi, în schimb, la maşinile clasic, dacă ai o pasiune pentru ele, dacă le îndrăgeşti, dacă ai un loc să le întreţii şi dacă investeşti în ele, ai şanse să-şi şi menţină preţul.”

***

„- Sunt pasionat de maşinile vechi şi chiar aş dori să îmi achiziţionez o Dacie 1300. Ştiu că va fi maşină de muzeu peste 10-15 ani.

- Cât ai fi dispus să investeşti?

- Aş investi până în 20 de mii de euro în maşini vechi.”

***

„Sunt frumoase, masini vechi, putere si adrenalina.”

La expoziţie nu sunt doar maşini vechi, ci şi modele noi ori autoturisme modificate.

Mihai Dacin, organizatorul expoziţiei auto: „La expoziţie găsim oferta principalilor opt dealeri auto din Oradea, maşini noi, modelele anului 2016, dar şi maşini speciale. Ne referim aici la maşinile tuning care nu lipsesc, din 2009 încoace şi bineînţeles maşinile din categoria Retro care au o istorie de peste 30 de ani.”

 Expoziţia auto, ajunsă la ediţia a VIII-a, se va încheia duminică. Doritorii pot admira maşinile între orele 10 şi 20.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri