Movpack, skatebord-ul din ghiozdan

Data publicării:
movpack

Movpak este pentru moment un proiect de Kickstarter, însă proiectul şi-a depăşit obiectivul de 50,000 de dolari şi a strâns peste 150,000 de dolari în donaţii. Preţul variază între 1000 şi 1300 de dolari ceea ce îl plasează în aceaşi categorie de preţ cu majoritatea skateboard-urilor electrice de pe piaţă.

Skateboard-ul-ghiozdan atinge o viteză maximă de 25 de kilometri la ora şi are o autonomie de 15 kilometri. Asta înseamnă că puteţi ajunge fără probleme dintr-un colţ al Bucureştiului în celălalt cu o baterie încărcată. Skateboard-ul îşi propune să fie uşor de folosit şi pentru cei neexperimentaţi. Deviceul are o telecomandă care îl pune în mişcare astfel încât utilizatorul nu are nevoie să dea din picior pentru a prinde viteză. În plus ghiozdanul care rămâne aşezat pe spatele skateboard-ului acţionează că un sistem foarte bun de stabilizare în timpul mersului.

Bateria, care se încarcă complet în 3 ore, se află în interiorul ghiozdanului. Device-ul cântăreşte în jur de 7 kilograme ceea ce nu îl face un ghiozdan grozav pentru plimbările pe munte, însă un gadget extrem de util pentru oraş. Mai ales dacă luaţi în considerare că bateria poate fi folosită şi pentru a încarcă alte device-uri precum smartphone-ul sau laptopul. Ghiozdanul poate fi folosit şi ca un troller, utilizând roţile skateboardului pentru a-i ajuta pe uilizatori să transporte greutăţi mari fără probleme.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri