Aparatul cu ajutorul căruia putem face fotografia perfectă

Data actualizării: Data publicării:
aplicatie poza

Pentru o imagine perfectă, un fotograf profesionist munceşte ore bune. Specialiştii au acum la dispoziţie un ajutor de nădejde: Arsenal, un program care are nevoie de doar câteva minute pentru a stabili setările ideale ale aparatului de fotografiat.

 

Modulul se aplică pe patina pentru blitz a aparatului. Odată ce va surprinde scena pe care vrem să o fotografiem, o compară cu pozele similare şi decide apoi care sunt setările ideale înainte să apese pe butonul de fotografiat.

Arsenal, aşa cum a fost numit aparatul, poate fi controlat de la o distanţă de maximum 30 de metri, prin intermediul telefonului inteligent.

Dispozitivul are o baterie reîncărcabilă care rezistă şase ore. Arsenal este compatibil cu mai multe modele de aparate de fotografiat. Şi dacă va strânge banii necesari, ar putea apărea pe piaţă la începutul anului viitor.

Pentru mai multe știri din domeniul științei și tehnologiei, urmăriți în fiecare vineri, de la ora 19:00, pe Digi World, „Jurnalul de științe”, prezentat de Teodora Băloi. Puteți accesa, de asemenea, secțiunea specială Sci-Tech a site-ului digi24.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri