Concursul campionilor la atletism

Data publicării:
concurs veterani atletism

Foştii atleţi au propria competiţie - Campionatul Naţional de Sală Masters, care a atras sâmbătă inclusiv participanţi ajunşi la centenar. Iar printre câştigătorii medaliilor de aur s-au numărat şi politicieni.

Campionă naţională la atletism, Nicoleta Cioltan a terminat pe primul loc cursa de 1.500 de metri.

A fost o competiţie frumoasă, mă aşteptam să fie mai multă lume, dar la vetrani se pare că mai greu se urnesc din loc. Sunt mulţumită de rezultat momentan având în vedere că am venit cu o oră mai devreme tocmai de la Tulcea”, a declarat Nicoleta Cioltan.

Numărul doi în Senat, Claudiu Manda, a câştigat, pentru al doilea an consecutiv, medalia de aur la categoria +40.

„Greu ca orice competiţie, trebuie să te concetrezi, trebuie să fii atent să nu crispezi, indiferent cât de antrenat eşti, dacă la momentul concursului nu eşti bine psihic, te antrenezi degeaba. Și în sport, şi în politică. Nu poţi să te pregăteşti doar în ultima săptămână”, spune Claudiu Manda.

Campionatul Naţional de Sală Masters a atras peste 300 de participanţi, cu vârste cuprinse între 35 şi 100 de ani.

Este o competiţie dedicată oamenilor care au făcut performaţă, vin din atletism. Noi încercăm să dezvoltăm partea de master care la noi în România este încă la începutul perioade de competiţii”, spune Robertino Tănase, organizatorul competiției.

Competiţia a continuat şi duminică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri