Fotbal U 21 | România rămâne în cursa pentru Euro 2017

Data publicării:
u21 tricolori

Naţionala sub 21 de ani a obţinut o victorie esenţială în cursa pentru calificarea la Euro 2017. La Mediaş, cu Ţara Galilor, Hodorogea a ratat prima ocazie de gol. Fundaşul Viitorului s-a revanşat apoi şi a marcat din centrarea lui Bumba.

Nu mă așteptam să-i iau fața adversarului acolo, sunt fericit și trebuie să muncesc mai mult de acum încolo”, a declarat după meci Robert Hodorogea, FC Viitorul.

Neînvinşi în grupă, galezii au primit penalty cu două minute înainte de pauză. Cojocaru a apărat în faţa lui Harrison. După pauză, Alex Ioniţă a dublat avantajul României. A urmat apoi seria de ratări a lui Bumba.

În minutele suplimentare, Ţara Galilor a marcat prin Charles, după gafa lui Cojocaru. S-a terminat 2-1 pentru România, care are 13 puncte şi este pe loc de baraj, la un punct peste galezi.

Am făcut un meci foarte bun, chiar dacă am întâlnit una din echipele favorite să câștige acum grupa alături de Danemarca. Este o echipă care pune probleme și pe atac și în apărare, dar am știut să contracarăm, să jucăm mai matur”, a declarat Cristi Dulca, selecţioner România U21.

În septembrie, România joacă acasă cu Luxemburg şi în deplasare cu Danemarca, liderul grupei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri