Ponor, șocată de accidentarea Larisei Iordache: M-am speriat, îmi tremurau mâinile

Data actualizării: Data publicării:
iordache

Momente teribile la Montreal. Gimnasta Larisa Iordache a fost scoasă din sală în lacrimi, într-un scaun cu rotile, după o accidentare gravă. Şi-a rupt tendonul lui Ahile şi a ratat participarea la campionatul mondial. Şi încă o veste tristă. La 30 de ani, Cătălina Ponor a anunţat că se retrage după ce a ratat calificarea în finalele pe aparate.

Larisa Iordache urma să intre în concurs la sol, dar s-a accidentat în timp ce era la încălzire. A fost luată pe braţe de antrenor şi a fost scoasă din sală plângând, într-un scaun cu rotile.

Cătălina Ponor: Accidentarea ei m-a şocat. Am încercat să o calmez, dar şi mie îmi tremurau mâinile. Am fost atât de speriată pentru că şi eu am trăit o astfel de accidentare în 2011.

Larisa Iordache urma să concureze la individual compus, unde era una dintre favorite şi avea şanse la podium atât la bârnă, cât şi sol. Gimnasta de 21 de ani a ratat şi Jocurile Olimpice din 2016 tot din cauza unei accidentări.

Şi tot la Montreal, Cătălina Ponor pune punct unei cariere de 26 de ani care i-a adus 23 de medalii olimpice, mondiale şi europene. Sportiva a ratat finala şi şi-a anunţat fanii că nu va mai concura la competiţiile majore.

Cătălina Ponor: M-am împăcat cu mine însămi şi cu greşelile mele. Sunt puţin tristă pentru că ştiu că aş fi făcut mult mai bine în finală. Abia aşteptam finala pentru că voiam să arăt tuturor ce pot face, voiam să pun în practică tot ce ştiu. Sunt mândră de tot ce am realizat în cariera mea, nu mi-a lipsit nimic.

România a rămas cu un singur reprezentant în competiţie, Marian Drăgulescu. El va concura în finala de la sărituri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri