Prima reacție a Simonei Halep după anunțul Mariei Șarapova

Data publicării:
roland garros 2014 halep sarapova - GettyImages-450229828-2
FOTO: Guliver/ Getty Images

Vedetele circuitului WTA s-au declarat surprinse la aflarea veştii că Maria Şarapova a căzut un test antidoping efectuat la începutul anului. Deşi nu o atacă pe jucătoarea din Rusia, Simona Halep crede că imaginea sportului pe care îl reprezintă a avut mult de suferit.

Chiar am fost puţin surprinsă, fiindcă a fost un moment dificil pentru sport şi este greu să vorbesc despre asta. Nu ştiu prea multe lucruri, doar am auzit şi am citit câteva titluri. Este dezamăgitor pentru sport, dar oamenii ştiu ce au de făcut şi de spus, aşa că trebuie să aşteptăm”, spune Simona Halep.

„Eram chiar în vestiar aici, cu celelalte jucătoare şi ne uitam la ce se întâmplă. Am fost şocate. Nimeni nu se aştepta la asta cu siguranţă”, spune Agnieszka Radwanska.

Şarapova se bucură de prezumţia de nevinovăţie: Rafael Nadal refuză să creadă că jucătoarea din Rusia s-a dopat pentru a-şi îmbunătăţi performanţele de pe teren.

„Este greu să îţi închipui că aşa ceva se întâmplă. Sigur că oricine poate face greşeli, greşelile sunt peste tot. Vreau să cred că este o greşeală şi că Maria nu a vrut să facă asta. Este evident că e vorba de neglijenţă. Aşa sunt regulile şi este corect să plătească”, afirma Rafael Nadal.

Patru ani este suspendarea maximă pe care ar putea-o primi Maria Şarapova în urma acuzaţiei de dopaj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri