REZUMAT VIDEO. Ultimul derby Steaua - Dinamo din acest sezon  

Data publicării:
echipament dinamo echipament steaua foto fc steaua facebook 09 08 2015

A fost spectacol total în ultimul Derby de România al sezonului. Gabi Enache a marcat primul său gol în tricoul Stelei, după o pasă perfectă a lui Nicuşor Stanciu.

Chipciu putea face 2 la 0, dar Cerniauskas l-a blocat la timp. Dinamoviştii au fost mai periculoşi pe finalul primei reprize. Valentin Lazăr a avut prima ocazie. Ekeng a pătruns apoi printre fundaşii Stelei, dar s-a împiedicat.

Tot el a încercat şi un şut de la distanţă, care a trecut puţin peste poartă. Steaua a rămas în 10 jucători din minutul 42: Bourceanu a luat direct roşu pentru un fault dur asupra lui Gnohere. Laurenţiu Reghecampf a văzut repriza secundă din tribune, după ce a fost şi el eliminat pentru proteste.

Ekeng a restabilit egalitatea. Bucuria dinamoviştilor a durat foarte puţin: Chipciu a dat golul de 2 la 1, după o acţiune a lui Adi Popa. Dinamo a egalat din nou, cu un sfert de oră înainte de final, prin Ante Puljic. S-a terminat 2 la 2, iar Dinamo s-a calificat în finala Cupei României, graţie golurilor marcate în deplasare.

Laurențiu Reghecampf, antrenor Steaua: „Mergem mai departe, urmează meciurile din playoff, vă dați seama în trei zile am pierdut două lucruri foarte importante și îmi pare rău că nu le-am pierdut pe merit, adică pe teren, le-am pierdut din cauza unor arbitri.”

Mircea Rednic, antrenor Dinamo: „Am avut și un avantaj, nu e ușor să joci în 10 oameni, dar mă bucur că am gestionat foarte bine repriza a doua și mă bucur că am reușit această calificare.”

Dinamo îşi va afla adversara din finala Cupei în această seară. CFR - ASA începe la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri