Astra, eliminată din Europa League

Data actualizării: Data publicării:
giurgiu

Astra Giurgiu a fost eliminată din Europa League la fotbal de KRC Genk, care s-a impus cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, în Belgia, în manșa a doua a șaisprezecimilor de finală ale competiției.

astra genk digisport

În tur, la Giurgiu, Astra remizase cu Genk, 2-2.

Genk a marcat singurul gol al partidei de joi seara prin Pozuelo, în minutul 67. Astra a alergat după egalare, dar portarul gazdelor a respins şutul lui Junior Morais.

Pe final, Şumudică a fost trimis de arbitru în tribună, de unde a urmărit ultimele minute ale Astrei în Europa League. Detalii despre desfășurarea partidei, aici.


 

Astra s-a acomodat cu vremea rea din Belgia şi e pregătită de returul cu Genk. „Vom juca foarte ofensiv din primul minut”, promite Marius Şumudică, înaintea celui mai important meci al carierei. Duelul dintre Genk şi Astra Giurgiu va fi transmis pe Pro TV, astăzi, de la ora 22:00.

Jucătorii Astrei au avut parte de vreme rea la antrenamentul oficial inainte de meciul decisiv cu Genk pentru calificarea în optimile Europa League.

După 2 - 2 la Giurgiu, campioana trebuie să facă un meci mare ca să-şi continue aventura europeană.

Astra va trebui să înfrunte și vremea potrivnică de la Genk. Românii au fost așteptați în Belgia de o ploaie măruntă și deasă, dar și de un vânt destul de puternic. Cu toate acestea, antrenorul Marius Șumudică promite multe goluri și spectacol”, relatează Sebastian Perju, corespondent Digi Sport

Ne dorim foarte mult ca să jucăm ofensiv. Nu am venit să joc la 0-0, nu voi face asta niciodată”, a spus antrenorul Astrei.

Duelul dintre Astra şi Genk este şi unul al tehnicienilor, între Marius Şumudică şi Albert Stuivenberg. Cel puţin în competiţiile europene, antrenorul Astrei are un plus de experienţă.

Pentru omologul său, Genk este prima echipă la care activează ca antrenor principal. Are însă atuul că a lucrat ca secund al lui Louis van Gaal, pe banca lui Manchester United.

Antrenorul lui Genk a studiat cu atenţie jocul Astrei.

Din ce am văzut încă din meciul tur, Astra are câţiva jucători impresionanţi, în primul rând în atac, iar unul dintre ei cu siguranţă este Budescu. Astra a demonstrat până acum că joacă bine în deplasare şi asta ne pune în gardă. Va trebui să fim foarte concentraţi”, a spus Albert Stuivenberg.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri