Hajduk Split - CSMS Iași, 2-1. Moldovenii au fost eliminați din Europa League

Data publicării:
echipa csms iasi europa league

Fluier final! Hajduk Split o învinge pe CSMS Iași și merge în turul trei preliminar al Europa League. Scorul general: 4-3.

Gol! Hajduk trece din nou în avantaj. Ohandza înscrie în minutul 90.

Ultima schimbare și la CSMS Iași, în minutul 82: Andrei Cristea iese de pe teren și intră Vlad Roman.

A doua schimbare și la CSMS Iași: Crețu îl înlocuiește pe Vasile Gheorghe.

Cartonaș galben pentru gazde, văzut de Nizic, în minutul 75.

Ultima modificare la Hajduk. Jefferson este înlocuit de Biliy, în minutul 68.

Schimbare la gazde în minutul 60: Basic intră în locul lui Susic. La CSMS Iași, Ciucur, marcatorul golului, este înlocuit de Martin - mutare ofensivă a lui Napoli.

Milan Mitic de la CSMS Iași vede cartonașul galben.

Ocazie imensă pentru CSMS Iași, în minutul 58, de a trece în avantaj. Andrei Cristea întoarce de pe linia porții către Vasile Gheorghe, care șutează la firul ierbii, dar mijlocașul Jefferson respinge din fața porții.

Minutul 55. Andrei Cristea vede cartonașul galben, după o reacție nervoasă la un fault solicitat dar neacordat de arbitru.

A început a doua repriză. Schimbare la gazde: Ohandza l-a înlocuit pe Said.

Pauză la Split. Scorul este 1-1.

Gooool! CSMS Iași revine imediat după ce primește gol și reușește să egaleze, după doar patru minute, prin golul din careu al lui Alexandru Ciucur.

GOL! Defensiva Iașului a rezistat doar până la jumătatea primei reprize. După o paradă a lui Grahovac, Fran Tudor a înscris cu o semi-foarfecă.

Ieșenii nu au venit să se apere și au avut deja două faze importante de gol, deși croații joacă foarte ofensiv și își înghesuie foarte mult adversarii

Actualizare: A început partid Hajduk Split - CSMS Iași, în direct la Digi Sport 1.


Actualizare: Echipele de start

Hajduk Split: Stipica - Juranovici, Nizici, Cosici, Milici - Vlasici, Kozulj, Jefferson, Susici, Tudor - Said.

CSMS Iași: Grahovac - Țigănașu, Ov.Mihalache, Frăsinescu, I.Voicu - Al.Ciucur, V. Gheorghe, Mitici, Bole - Piccioni, A. Cristea. 


Scăpată de grija meciului din prima etapă cu Steaua, amânat pentru 31 august, CSMS Iaşi îşi concentrează forţele pentru o calificare istorică la Split - returul cu Hajduk începe de la 2-2, după ce croaţii au egalat în ultima secundă în primul meci.

Pentru calificare, mergi acolo și câștigi meciul. Încercăm să facem un meci bun, vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Nicolo Napoli, antrenor CSMS Iaşi.

„Noi nu avem nimic de pierdut, avem numai și numai de câștigat dintr-o asemenea dublă”, a adăugat Florin Prunea, președinte CSMS Iași.

Aflaţi la debutul în Europa League, moldovenii nu vor să iasă încă din turul secund. Andrei Cristea şi Piccioni au marcat pentru 2-0 în prima manşă, însă victoria le-a scăpat printre degete.

Trebuie să fim realiști că șansele noastre au scăzut, dar noi ne bazăm pe faptul că în sezonul trecut am făcut meciuri mai bune în deplasare, așa că rămânem optimiști”, a spus Andrei Cristea, atacant CSMS Iaşi.

Hajduk Split - CSMS Iaşi este în direct la Digi Sport 1, astăzi, de la 21:30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri