Roş-albaștrii rămân cu 5 puncte în urma Viitorului. Becali anunță o anchetă internă

Data actualizării: Data publicării:
steaua gaz digisport
Foto: digisport.ro

Steliştii nu au reuşit să învingă la Mediaş, iar jocul vicecampioanei a stârnit mânia finanţatorului Becali. Gaz Metan - Steaua s-a încheiat 1-1, iar trupa lui Pustai rămâne în cărţi pentru o calificare în playoff.

Steaua a avut probleme la Mediaş, unde Gaz Metan a avut prima ocazie a meciului prin Sikorski. Roş-albaştrii au deschis scorul la prima ocazie importantă. Alibec şi-a făcut datoria după o minge primită de la Gnohere. Echipa lui Cristi Pustai a restabilit egalitatea după pauză. Sikorski a înscris după un luft al lui Muniru în propriul careu. Alibec a cerut penalty după un duel cu Trtovac, însă arbitrul Găman a lăsat jocul să continue. Gazdele puteau da lovitura prin acelaşi Sikorski, lipsit de şansă după ce a scăpat singur cu Niţă. S-a terminat 1-1, iar Gaz Metan rămâne în cărţi pentru calificarea în playoff.

În ultima etapă a sezonului regulat, Gaz Metan va juca în deplasare cu CS U Craiova, iar Steaua va evolua pe propriul teren, cu ASA Tîrgu Mureş.

În urma acestui rezultat, FC Steaua rămâne pe locul doi în clasament, cu 46 de puncte, cu cinci mai puţine decât liderul Viitorul, în timp ce Gaz Metan Mediaş se află pe poziţia a patra, cu 39 de puncte şi va evolua în etapa a 26-a, în deplasare, cu CS Universitatea Craiova.

Nu sunt mulțumit, într-adevăr nu sunt mulțumit”, a declarat după meci antrenorul steliştilor, Laurențiu Reghecampf.

„Este un punct, nu ne ajută nici pe noi, nici pe Steaua prea mult, dar se adună în aritmetica finalului de campionat, este un punct”, consideră Cristi Pustai, antrenorul Gaz Metanului.

La final, Gigi Becali, patronul echipei a desfiinţat jocul prestat de echipa lui Reghecampf, relatează digisport.ro.

„Am vrut să intervin imediat pentru că am făcut anumite declarații în trecut față de echipa mea. Și acum vreau să vă cer iertare. Vreau să le cer iertare și celor de la Gaz Metan, că le-am furat două puncte astăzi. Nu meritam niciodată să scoatem egal. Această echipă a mea este de divizia B, nu merită niciodată să joace în play-off. Suntem circul Ligii întâi. Nu înțeleg ce se întâmplă, jucăm foarte prost, nu legăm trei pase. Nu înțeleg cum jucătorii noștri nu pot construi deloc, aşa ceva nu se poate”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport Special.

Becali consideră că este o conspirație la mijloc și susține că va demara o anchetă internă. Detalii, pe digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri