Marius Șumudică, despre relația sa cu Ioan Niculae

Data publicării:
sumudica

Povestea primului titlu al Astrei putea rămâne doar un vis. Şumudică a fost aproape de demitere după înfrângerea la scor din etapa a doua, 1-5 cu ASA Tîrgu Mureş. Antrenorul a dezvăluit cum a decurs relaţia cu finanţatorul Ioan Niculae, încarcerat din 2 aprilie anul trecut.

Un tip irascibil, un tip coleric, care trăiește clipa. Dacă echipa merge foarte bine sau e pe val, își dă și cămașa de pe dânsul. Am prins momente când intra în cabină și zicea: faceți-vă voi prima, cât vreți voi! Era Ousmane și zice: 5.000 de euro. '5.000 să aveți!' ”, a povestit Marius Șumudică.

Când nu sunt rezultate, trece imediat în partea cealaltă. (...) În etapa a II-a, când ne-a bătut Târgu-Mureș acasă, chiar mai glumeam cu dl. Buduru...M-a chemat la Interagro, am vorbit cu dânsul – avea anumite ore când putea să sune – și zice: Ia să ne explice și nouă antrenorul ăsta cum a gândit el meciul. M-a luat un pic tare”, a mărturisit Șumudică.

Problemele lui Ioan Niculae au dus-o pe Astra în criză financiară.

Pe noi ne-au salvat banii din TV, au fost foarte importanți, sunt convins că în fotbalul românesc, în momentul de față, dacă televiziunile nu ar veni cu acești bani, nu ar exista acest fenomen”, a spus Marius Șumudică.

Un milion 700 de mii de euro a câştigat Astra în iarnă după ce i-a vândut pe Budescu şi Enache.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri