Omagiu pentru Daniel Prodan pe Arena Națională

Data actualizării: Data publicării:
daniel

Momente emoţionante pe Arena Naţională! Colegii din Generaţia de Aur ai lui Daniel Prodan au purtat în această dimineaţă pe umeri sicriul cu trupul fundaşului care a scris istorie în fotbalul nostru. Gică Popescu, Marius Lăcătuş şi Viorel Moldovan, printre alţii, au venit să-şi ia rămas bun de la fostul sportiv.

„Unul dintre fotbaliştii cei mai valoroşi pe care l-a dat fotbalul românesc”, a spus Marius Lăcătuș. Și sunt vorbele pe care le spun toţi cei care vin să-şi ia adio de la Didi - aşa cum fanii şi colegii îi spuneau lui Daniel Prodan. Pe Arena Naţională e o linişte apăsătoare - toţi cei care vin au ochii în lacrimi.

Ion Vlădoiu: Pentru mine personal a fost un şoc. A fost şocant. Nu-mi revin. Nu-mi vine să cred că la 44 de ani ne-a părăsit.

Anton Doboș: Este şocant. De-a dreptul.

Marius Lacatuș: Nu ne mai consideram pieteni, eram ca o familie. Am vorbit cu el duminică şi era vesel. Pus pe glume.

Viorel Păunescu: E un moment foarte greu, era un om de excepţie. Am avut şansa vieţii să fiu lângă el când a venit la Steaua.

Cei de la Steaua au adus lângă sicriu şi un tricou al roş-albaştrilor imprimat cu numărul 6 şi cu numele lui Daniel Prodan.

Valeriu Argăseală, președintele Stelei: I-am adus tricoul pentru că, la noi a fost perioadă în care el a putut să facă saltul în marea performanță în Europa. Iubea fotbalul, iubea Steaua.

Cei care vor să-şi ia rămas bun de la Daniel Prodan pot veni la Arena Naţională până la ora 18:00.

Daniel Prodan, în vârstă de 44 de ani, a decedat miercuri, în locuinţa sa din Voluntari, după ce suferit un infract.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri