Pachet suspect, detonat controlat pe stadionul Old Trafford. Meciul Manchester United-Bournemouth a fost anulat

Data publicării:
old traford

ACTUALIZARE 20.00. Dispozitivul fusese legat de o ţeavă de alimentare cu gaze. A fost găsit într-o baie accesibilă doar suporterilor, de către un agent de pază. Acesta a spus că a găsit un teleofn mobil din care ieşeau mai multe cabluri, care era conectat la o ţeavă de gaz.

Iniţial au fost evacuate două tribune, dar apoi s-a luat decizia evacurăii complete a stadionului.

ACTUALIZARE 19.00. „Meciul de azi a fost anulat la cererea Poliţiei. Sunteţi rugaţi să rămâneţi la locurile dumneavoastră până când suporterii evacuaţi deja vor elibera curtea exterioară. Vor urma şi alte anunţuri cât de curând posibil. Vă mulţumim” - a fost anunţul de evacuare.  


Fanii au fost evacuați, inițial din partea de tribună în care a fost găsit pachetul, dar ulterior din întreaga arenă. Jucătorii, care se încălzeau pe teren, au fost și ei scoși din stadion.

Partida urma să fie reluată, cu întârziere de 45 de minute, dar apoi, la sfaturile Poliției, a fost suspendată pentru o dată care va fi stabilită ulterior.

Polițiștii au împânzit stadionul, după ce toții fanii prezenți la meci au fost rugați să părăsească, în liniște și cu calm, arena.

Manchester United lupta în acest meci pentru un loc în Champions League, având nevoie de o victorie și de o înfrângere a rivalei Manchester City la Swansea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri