REZUMAT VIDEO. Dinamo, victorie categorică în fața campioanei, în debutul noului sezon al Ligii 1

Data publicării:
gnohere

Cu gândul la confruntarea cu FC Copenhaga din turul trei preliminar UEFA Champions League, campioana Astra Giurgiu a avut o primă repriză de coşmar în primul meci din noul sezon al Ligii 1.

Dinamo a primit penalty după contactul dintre Seto şi Palic (minutul 20), iar Gnohere l-a învins cu sânge rece pe Silviu Lung junior.

Înainte de pauză, Lazăr a intrat pe culoarul dintre Geraldo şi Vangjeli şi a marcat pentru 2-0 după pasa excelentă a lui Gnohere.

Diferenţa de scor se putea mări imediat după reluarea jocului, însă Rotariu a trimis în bară din apropiere. În loc de 3-0, a fost 2-1. Trimis în teren după pauză, Daniel Niculae a obţinut o lovitură de la 11 metri, iar Boldrin a transformat cu siguranţă.

Haţegan a dictat al treiea penalty din meci, după atacul întârziat al lui Oros la Palic. Gnohere a reuşit dubla de la punctul cu var şi a dus scorul la 3-1 pentru echipa lui Ioan Andone.

Francezul a reuşit hat-trick-ul cu un sfert de oră înainte de final, după o pasă excelentă a lui Hanca.

Mai multe detalii şi imagini, pe digisport.ro.

„Mă mulțumeam și cu un egal sau o victorie la un scor mai strâns, dar jucătorii a arătat atitudine, agresivitate”, a declarat după meci antrenorul dinamovist Ioan Andone.

Nu e o sărbătoare mare, e important că am luat trei puncte și luăm meci cu meci. Ne dorim să terminăm unde a terminat anul trecut Astra”, a mărturisit la final jucătorul Valentin Lazăr.

Nu ne așteptam să pierdem, poate fi un duș rece pentru noi, poate fi și această înfrângere de bun augur, pentru că am intrat prea încrezători, am făcut per anseamblu un meci destul de slab”, a recunoscut Daniel Niculae, de la Astra.

În etapa a doua, Dinamo are meci programat cu Rapid, în timp ce Astra Giurgiu va juca în deplasare cu Pandurii Târgu Jiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri