Aproape jumătate din jucătorii pentru Polonia sunt din Liga I

Data actualizării: Data publicării:
nationala de fotbal antrenament daum

Surprize în lotul lărgit al României pentru duelul cu Polonia. Christoph Daum a anunţat lista celor 29 de jucători pe care se va baza în cel de-al patrulea meci din preliminarii. Ţâru, Nedelcu, Cojocaru sau Grozav se numără printre convocaţi. Răzvan Raţ, Gabi Tamaş şi Florin Niţă nu fac parte nici de-această dată din planurile selecţionerului.

Christoph Daum a anunţat lotul lărgit al naţionalei României pentru meciul cu Polonia de pe 11 noiembrie. Viitorul este echipa care va trimite cei mai mulţi jucători: nu mai puţin de patru. De altfel, aproape jumătate dintre jucători aflați în lotul lărgit activează în Liga I.

Pe lângă Romario Benzar şi Răzvan Marin, titulari în dubla cu Armenia şi Kazahstan, Daum i-a mai chemat şi pe Bogdan Ţîru şi pe Dragoş Nedelcu. Steaua şi Astra au câte trei jucători în lotul lărgit.

Surprinzătoare este şi selecţia lui Valentin Cojocaru de la Crotone, drept a patra opţiune pentru postul de portar. Florin Niţă nu a făcut parte nici de această dată din planurile selecţionerului.

În compartimentul ofensiv, Andrei Ivan de la CSU Craiova şi Gicu Grozav de la Terek Groznîi, revin la naţională. Răzvan Raţ nu se află nici de această dată în lotul de 29 de jucători anunţat de Christoph Daum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri