VIDEO. Eșec pentru Steaua. Ar putea fi egalată în clasament de Craiova

Data publicării:
reghecampf

Steaua a pierdut sâmbătă, la Chiajna, al treilea meci din acest sezon al Ligii 1. A fost 1 la 0 pentru gazde.

Concordia putea deschide scorul încă din minutul 3, la o greşeală a lui Moke. Fără Tamaș, suspendat, apărarea roș-albaștrilor a cedat, 20 de minute mai târziu: Neluţ Roşu a înscris de lângă același fundaș.

Până la pauză, Laurenţiu Reghecampf a fost nevoit să scoată jumătate din defensivă. Ovidiu Popescu s-a accidentat şi a fost înlocuit cu Denis Mann, iar Bourceanu a intrat în locul lui Tosca. Fundaşul a ieşit extrem de supărat de pe teren.

Steaua a trimis primul şut pe spaţiul porţii abia în minutul 36, prin Boldrin.

În repriza a doua, roş-albaştrii s-au întrecut în ratări. Rând pe rând, Enache, Bourceanu şi Boldrin nu au reuşit să-l învingă pe Bălgrădean, care şi-a salvat ultima oară echipa în prelungiri. S-a terminat 1 la 0 pentru Concordia, care a obţinut prima victorie din istorie împotriva Stelei.

„Mă bucur foarte mult că am reuşit să marchez, dar în momentul în care suntem nu contează cine marchează, important e să câştigăm”, a declarat Neluț Roșu, cel care a marcat pentru Concordia Chiajna.

Steaua a suferit prima înfrângere în deplasare din acest sezon de campionat.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a recunoscut că este supărat. „În suflet am mâhnire, dar în cap am foarte multe lucruri. Foarte multe lucruri pe care noi nu le-am făcut cum trebuie. În primul rând, pe faza de apărare. Avem foarte mari probleme acolo şi nu înţeleg de ce”, a declarat Reghecampf.

După eșecul de la Chiajna, Steaua riscă să fie egalată în fruntea clasamentului de CSU Craiova. Oltenii au nevoie de victorie pe teren propriu în faţa Astrei Giurgiu. Meciul se joacă azi, de la ora 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

În cazul în care se va impune în duelul cu actuala campioană, echipa antrenată de Gigi Mulţescu va completa o revenire spectaculoasă. În urmă cu doar două luni, Craiova era la 6 puncte în urma roş-albaştrilor. De atunci, gruparea din Bănie a pierdut o singură dată, chiar împotriva liderului, la capătul unei partide cu un arbitraj controversat, scrie digisport.ro

Declinul Stelei

Până la meciul cu CFR Cluj, disputat pe 22 septembrie, echipa lui Laurenţiu Reghecampf nu pierduse vreun meci în Liga 1, iar câştigarea celui de-al patru titlu din ultimii cinci ani părea o formalitate. Ardelenii s-au impus însă cu 2-1 pe Arena Naţională, pentru ca după aproape o lună, pe 16 octombrie, roş-albaştrii să fie din nou învinşi acasă, de revelaţia Gaz Metan (0-1).

Înfrângerea suferită în faţa medieşenilor, urmată de semişecul de la Tg. Mureş, 1-1 cu ASA, o echipă care ar putea să se retragă din campionat, au adus primele dubii legate de supremaţia de necontestat a Stelei.

Primul meci pierdut în faţa Chiajnei în istoria duelurilor directe confirmă dificultăţile pe care roş-albaştrii le-au avut recent.

Astfel, în ultimele opt etape, serie începută cu meciul împotriva lui CFR Cluj, Steaua a obţinut doar 13 puncte din 24 posibile - 4 victorii, o remiză şi 3 înfrângeri. O medie departe de pretenţiile unei echipe care are ca obiectiv titlul de campioană, punctează digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri