VIDEO. Imagini emoționante pe stadionul Dinamo

Data publicării:
ceremonie EKENG Agerpres

Actualizare: Soția jucătorului, venită din Franța, a participat și ea la momentele emoționate de pe arena din Ștefan cel Mare, iar la final toți jucătorii lui Dinamo au îmbrățișat-o pe soția fostului lor coleg. Întreaga tribună 1 a arenei dinamoviste a fost plină de suporteri.

Ionel Dănciulescu a vorbit despre tragedia jucătorului camerunez, au fost și alte discuții emoționante.


Actualizare 10:30: Alături de mama și soția jucătorului se află ambasadorul Camerunului, Ionut Negoița, finanțatorul clubului și întreaga echipa a Clubului Dinamo. În jurul prânzului vor începe procedurile pentru repatrierea trupului lui Patrick Ekeng.


Foto: Agerpres

Patrick Ekeng a încetat din viață, vineri 6 mai, la Spitalul Floreasca din București, unde a fost transportat după ce s-a prăbușit pe teren în timpul partidei dintre Dinamo și Viitorul(3-3). Ekeng a fost resuscitat timp de o oră si 30 de minute, la spital, însă nu a mai putut fi salvat, potrivit Digisport.ro

Rezultatele Institutului Naţional de Medicină Legală (INML) după disecţia făcută pe inima fotbalistului Patrick Ekeng arată că organul suferea de mai multe afecţiuni patologice, însă rezultatele toxicologie se vor afla abia peste două săptămâni.

Înmormântarea lui Ekeng va avea loc la Yaounde(Camerun), locul unde s-a născut în urmă cu 26 de ani, pe 26 martie 1990.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri