VIDEO. Tinerii dinamoviști care au băut în cantonament își cer scuze

Data publicării:
dinamovistii mici isi cer scuze

Excluşi din naţionala de tineret şi trimişi la echipa a doua a lui Dinamo, Nedelcearu, Dudea şi Patrick Petre au fost puşi să îşi ceară scuze faţă de suporterii alb-roşii. Nedelcearu a citit un text prin care responsabilii de imagine ai clubului din Ştefan cel Mare speră să limiteze consecinţele gestului comis de cei trei jucători.

„Vreau să le transmit tuturor suporterilor naționalei și ai lui Dinamo că regretăm incidentul petrecut zilele trecute și ne cerem scuze față de colegi, antrenori, familie și susținători. Am greșit și promitem că nu se va mai repeta niciodată. Suntem conștienți de șansa pe care o avem, că suntem jucătorii lui Dinamo și nu se poate greși la un asemenea nivel, dar oricine greșește, mai ales la 20 ani. Vom accepta orice sancțiune și vom face tot ce depinde noi să revenim în lotul primei echipei și în vederile naționalei. Mulțumim", a fost mesajul rostit de Nedelcearu în numele celor trei jucători.

Jucătorii dinamovişti Ionuţ Nedelcearu, Alin Dudea, Patrick Petre şi Vlad Olteanu, ultimul împrumutat la Sepsi Sfântu Gheorghe, au comis abateri grave de la regulamentul de ordine interioară în timpul zborului spre Spania, acolo unde va avea loc un cantonament al lotului României U21, a anunţat, miercuri, site-ul FRF.

Conform unor surse din cadrul lotului, fotbaliştii au cumpărat băutură din duty-free, de la Bucureşti, şi au consumat-o în avion. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri