C.T. Popescu, după meciul Simonei: „Eu acum vin la un priveghi”

Data actualizării: Data publicării:
ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că Simona Halep a intrat deja învinsă pe teren și că a fost înfrântă „la vestiar” în finala de la Cincinnati, câștigată de Garbine Muguruza cu un scor categoric: 6-1, 6-0.


„Vă dați seama că e greu, eu acum vin la un priveghi”, a spus Cristian Tudor Popescu, după ce a venit din studioul Digi Sport 2, unde a comentat meciul Halep-Muguruza.

Jurnalistul a contrazis afirmațiile făcute de mai mulți comentatori sportivi că oricine ar fi fost în fața Muguruzei nu ar fi avut nicio șansa, pentru că Muguruza a intrat crispată pe teren și i-a fost frică de Halep.

Nu a venit cu ideea că o va spulbera, a început precaut. După care, văzând ca Simona nu îi pune niciuna din problemele pe care se aștepta să i le pună, a preluat controlul punctelor. Muguruza e jucătoare cu feedback, cu cât face mai multe puncte, ea joacă din ce în ce mai bine”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Jurnalistul spune că Simona Halep a fost învinsă „de la vestiar” și că nu a luptat. Mai mult, „a lovit mingea cu violență de pământ, gest de furie, apoi măturând terenul cu racheta cu furie”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri