CTP: Caroline Garcia a servit inuman. N-am mai văzut de mult așa ceva

Data actualizării: Data publicării:
ctp digi

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a arătat impresionat de jocul făcut de franțuzoaica Caroline Garcia, însă spune că nici Simona Halep nu a dezamăgit. 

"Nu a pierdut Simona, a câștigat Caroline Garcia. Simona a jucat foarte bine, în vreme ce Caroline Garcia a jucat și mai bine. A fost cel mai ridicat nivel de tenis pe care Simona l-a avut în acest turneu la Beijing, meciul cel mai bun pe care l-a făcut," a spus jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu crede ca Simona a jucat bine, și-a asumat riscuri, însă, cu toate acestea, Garcia a avut un joc mult mai bun.

"Simona a jucat foarte bine astăzi. Aud banalitatea asta repetată sistemaitic. Toate vor să o bată. Dar ce, când era numărul 2 mondial doreau să o bată mai puțin? Nu e așa. Joci să câștigi toate meciurile indiferent că e numărul 2 sau 3 mondial. Problema nu e că Garcia s-a mobilizat pentru că o avea în față pe numărul 1. Nu. A făcut un tenis incredibil în două săptămâni. A învins-o pe Svitolina, pe Kvitova, deci nu a apucat-o din senin un joc disperat de bun cu numărul 1 mondial, Simona Halep," a precizat jurnalistul.


"A arătat un tenis, eu nu am văzut-o niciodata pe Caroline jucând așa ceva în toată cariera ei de până acum, a urcat formidabil la toate capitolele. A servit inunam vreme de 2 ore. A servit excepțional și cu primul serviciu, și cu cel de-al doilea, cu viteza de 170-180 km/h, foarte precis, cu efect. De partea cealaltă, Simona a servit și ea foarte bine. A jucat bine, și-a asumat riscuri, însă Garcia a rezistat în regim de lovituri de forță într-un mod care m-a uluit. N-am mai văzut de mult așa ceva, o jucătoare care să lovească la nivel maxim de forță și precizie vreme de 2 ore, continuu, ca o mașină. De aceea a câștigat Garcia, nu a pierdut Simona. Cineva trebuia să câștige. Nu am ce să-i reproșez Simonei în acest meci," a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a pierdut, duminică, finala China Open, fiind învinsă, cu scorul de 6-4, 7-6 (3), de jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 15 WTA. În ciuda acestui eşec, Simona Halep va reveni de la Beijing ca ocupantă a locului 1 mondial. Este a patra finală pierdută de româncă în acest an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri