CTP: Simona va fi pregătită pentru o înfruntare dură

Data publicării:
simona halep getty
Foto: Guliver/GettyImages

Simona e profesionistă și un profesionist trebuie să fie pregătit teoretic pentru două meciuri în aceeaşi zi, e o regulă nescrisă, spune Cristian Tudor Popescu. Chiar dacă joci un singur meci, trebuie să ai pregătirea necesară să susții şi un al doilea meci în ziua respectivă, pentru că lucrul ăsta se poate întâmpla fie la simplu, fie la dublu, a explicat comentatorul la Digi24, după ce Simona Halep s-a calificat în semifinale la Toronto urmând să joace, în aceeași zi, meciul care o poate propulsa în finala Rogers Cup.

„Cele două jucătoare care se vor întâlni în semifinala de la 1 noaptea au acelaşi handicap: faptul că au jucat la aceeaşi oră, la 6. Simona a câştigat relativ uşor meciul cu Garcia ceea ce o avantajează, n-a făcut mare efort în acest meci. Oricare dintre cele două adversare, Muguruza sau Svitolina, sunt adversare clar mai dificile decât a fost Garcia şi Simona ştie asta şi cred că va fi pregătită pentru o înfruntare dură”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Halep o va avea ca adversară în semifinale pe Elina Svitolina. Jucătoarea din Ucraina a trecut de româncă anul acesta în finala de la Roma, când Halep s-a accidentat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri