Halep, calificată. C. T. Popescu: Urmează o finală memorabilă la Cincinnati

Data publicării:
ctp

Jurnalistul și comentatorul de tenis Cristian Tudor Popescu a lăudat jocul Simonei Halep din semifinala de la Cincinnati, în care jucătoarea din România a învins-o pe Sloane Stephens în două seturi, scor 6-2, 6-1. Urmează o finală „memorabilă” cu Garbine Muguruza, mai spune jurnalistul.

Simona este un monument de încredere, în sine şi ce poate să facă. Are cel mai ridicat nivel de încredere, de siguranţă de la începutul anului şi o foarte mare importanță în această realizare a stării o are victoria la Konta din sferturi, cea care ajunsese să fie o piază rea pentru Simona”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Acum arată o forţă liniştită, o forţă puternică, presantă şi calmă. A strivit-o pe Sloane Stephens. Sloane Stephens a reuşit să câştige la nişte jucătoare agresive, dar acum s-a izbit de un adevărat zid de cauciuc, asta a fost Simona, care şi-a făcut jocul ei agresiv inteligent, defensiv-agresiv, un joc de rezistenţă, are o mişcare în teren la maximum acum, scoate foarte multe mingi şi pentru o jucătoare care nu ştie decât faza ofensivă, cum e Sloane Stephens, a fost pur şi simplu depăşită în acest meci”, a adăugat el.

Umează o finală memorabilă, aşa se arată în istoria tenisului feminin, pentru că atât Simona, cât şi Garbine vin de jos în sus spre această finală, ambele într-o creştere deosebită de formă, au arătat un control remarcabil în turneu, nu au avut momente de slăbiciune. Vom asista la un meci splendid între cele două, orice rezultat e posibil. Totul o să depindă de numărul de mingi pe care Simona va reuşi să i le retrimită atacantei peste fileu”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri