Halep, eliminată. C.T. Popescu: „Nu am mai văzut-o de mult pe Simona abandonând în felul acesta lupta”

Data actualizării: Data publicării:
ctp

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că Simona Halep a făcut „o întindere psihică”, după mai multe meciuri grele câștigate în ultima vreme. Halep a fost eliminată de la Indian Wells de jucătoarea japoneză Naomi Osaka în două seturi.

E greu de spus ce s-a petrecut în mintea Simonei, pentru că meciul acesta a fost pierdut psihologic. Practic, Simona nu a mai contat de la acel 3-3 și 30-0 pe serviciul japonezei, când Simona revenea de la 2-0 pentru Osaka și părea că se îndreaptă spre câștigarea setului. De acolo, ceva s-a rupt în Simona. Psihic, probabil după atâtea și atâtea meciuri grele, în acest an pe care a reușit până la urmă să le câștige, după niște lupte crâncene, acum a făcut o întindere psihică, așa cum spunea Rafael Nadal. N-a mai rezistat psihicul ei să întoarcă din nou jocul”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Comentatorul de tenis a remarcat că Simona Halep a arătat semne de nervozitate în timpul turneului de la Indian Wells.

Cumva, lucrul acesta s-a făcut simțit în timpul turneului, atât în meciul cu Carolina Dolehide, cât și în meciul cu Petra Martic, unde Simona a mărturisit: nu știu cum am câștigat, am refuzat să pierd. Atitudinea Simonei nu a fost foarte bună psihic, mai ales la contactele cu Daren Cahill, care a reușit literalmente să o salveze, atât în meciul cu Dolehide, cât și în meciul cu Martic.

Simona a arătat o nervozitate, atât în relațiile cu antrenorul, cât și pe teren, aruncând racheta, lovind mingea cu furie de pământ, gesturi pe care nu le-am mai văzut la ea anul acesta. Pe scurt, cred că este vorba despre o oboseală psihică a Simonei după atâtea înfruntări. Trebuie să înțelegem că se întâmplă și așa ceva”, a adăugat jurnalistul.

Nu cred că s-a produs o ruptură gravă în psihicul Simonei, după acest meci. Este doar o întindere psihică, își va reveni. Pur și simplu trebuie să-și recapete suflul, după un început de an foarte dur și foarte performant pentru Simona. Nu cred că a afectat-o prea mult”, a spus jurnalistul și comentatorul de tenis.

„În același timp, nu e în regulă acest 6-0, modul în care a pierdut. Nu am mai văzut-o de mult abandonând în felul acesta lupta. Ăsta e lucrul care mă îngrijorează puțin. Adică, bun, joci rău, era clar că nu era ziua ei astăzi, dar până acum, în anul ăsta, Simona ne-a obișnuit să tragă tare de ea, să revină. Astăzi, Simona nu a mai luptat. Dar cred că este un moment de respiro, pur și simplu nu a mai putut din punct de vedere psihic și cred că își va reveni în următoarele turnee ”, a adăugat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri