Clotilde Armand: Am făcut tot ce am putut

Data publicării:
clotilde armand
Clotilde Armand spune că a fost agresată în trafic

"Azi-noapte, nu a fost uşor să intrăm în secţiile de vot, nu avem observatori în toate secţiile de vot, am acoperit mai mult, probabil, alte sectoare. Mai puţin sectorul 1. Ne-am gândit că în sectorul 1 e mai civilizat. A fost, se poate, o greşeală. Toţi candidaţii care au dreptul să se ducă în secţii de votare erau deja acolo, la numărat. Sergiu Moroianu şi cu mine eram singurii candidaţi care nu erau alocaţi, totuşi ne-am dus în timpul nopţii. Am reuşit până la urmă să intrăm în secţiile de votare unde ne-am dus. (...) De fapt au fost două secţii unde nu am putut să intrăm, dintre care una care nu avea observator pentru noi. Dar era târziu, era numărarea spre sfârşit. Am cerut peste tot să renumărăm. Nu ştiu ce s-a întâmplat, o să aflăm. Am luptat până la capăt, să ştiţi. Chiar am făcut tot ce am putut", a spus candidatul, într-un mesaj video postat pe Facebook.

Reprezentanta USB adaugă că vor fi trase concluziile în urma celor întâmplate, dar că "nimic nu va fi înainte". Ea a precizat că deocamdată trebuie să se întoarcă la serviciu, unde nu a mai fost de câteva zile.

"Pentru prima dată, de câteva zile, mă duc la birou. Trebuie să văd un pic cum stau lucrurile. Este criză la birou. Aşteptăm rezultatele finale. Sunt dezamăgită de ce s-a întâmplat astăzi noapte, este clar. Diferenţa probabil că trebuia să fie de 5% ca să putem să facem faţă, să putem să câştigăm, trecând noaptea. (...) Sunt foarte obosită. Trebuie să aveţi un pic de răbdare cu mine. O să tragem concluziile, nimic nu va fi ca înainte. Este clar", a spus ea.

Clotilde Armand a apreciat că mobilizarea USB trebuia să fie "şi mai mare" şi a menţionat că formaţiunea se va aduna şi va reveni cu o strategie, în care să fie implicaţi toţi cetăţenii.

Duminică seara, datele unui sondaj realizat la ieşirea de la urne arătau că în sectorul 1 cele mai multe voturi le-a primit Clotilde Armand (USB) - 31,4%, urmată de Daniel Tudorache (Alianţa PSD+UNPR) - 30,5%. Potrivit rezultatelor parţiale furnizate de Biroul Electoral Central, Clotilde Armand are 28,73% din sufragii, iar Daniel Tudorache 31,14%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri