Premierul Dacian Cioloș a votat la Zalău: „M-aș fi așteptat la mai multă regenerare a resurselor umane”

Data publicării:
ciolos

Dacian Cioloș a mers la vot alături de soția sa, Valerie Ciolos-Villemin, la Secția nr. 32 din Zalău.

„Am votat, mi-am făcut datoria de cetățean și sper să facă acest lucru toți cei care au drept de vot, pentru că, dincolo de ce putem face pe parcursul mandatelor aleșilor locali, acum e momentul să ne spunem punctul de vedere”, a spus premierul.

„Am votat pentru... știți, chestile astea că am votat pentru democrație, prosperitate și așa mai departe mi se par generalități. Am votat pentru oameni vis-a-vis de care sper că pot să facă din oraș mai mult decât este, am votat oameni în care am încredere, chiar dacă m-aș fi așteptat la mai multă regenerare a resurselor umane a partidelor care au propus candidați. Sper să avem o dinamică mai bună la parlamentare”, a adăugat Dacian Cioloș.

Premierul a adăugat că își păstrează domiciliul în Zalău pentru că „de orașul ăsta mă simt legat. Că m-am dus într-o parte sau alta, așa s-a întâmplat, oriunde te-ai duce rămâi legat de rădăcinile de acasă. Aici mă simt acasă.”

Peste 18 milioane de români sunt aşteptaţi să voteze azi la alegerile locale. Scrutinul vine cu o premieră: în toate secţiile, cărţile de identitate ale alegătorilor vor fi scanate, pentru a preveni votul multiplu.

Pentru a asigura securitatea, vor fi mobilizate forţe impresionante.

Primele estimări ale scrutinului de astăzi vor fi anunţate, în exclusivitate, la Digi24, imediat după închiderea urnelor. La ora 21:00, Digi24 va face publice primele rezultate ale exit-poll-ului realizat de IRES pentru Bucureşti şi Cluj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri