Directorul Colegiului Economic C. Kirițescu este în atenția Agenţiei de Integritate

Data publicării:
kiritescu liceu-1

Loredana Popescu, în calitate de director al unei instituţii publice este obligată să depună declaraţii de avere şi de interese. În cea de interese, profesoara a menţionat că este membru în FSLI „Mircea Eliade”. Ea nu a făcut nicio referire la eventuale funcţii sau calităţi în societăţi comerciale.

Potrivit datelor de la Oficiul Comerţului însă, Loredana Popescu are calitatea de asociat în cadrul a două firme, la una dintre ele fiind chiar administrator.

Firmele sunt înregistrate în 2007.

Una dintre firmele la care este asociată, şi care este înregistrată la domiciliul său, are ca obiect de activitate comercializarea de băuturi alcoolice. Firma are activitatea suspendată.

A doua firmă are ca obiect activități care privesc învățământul şi încă funcţionează.

Ambele firme trebuiau trecute în declaraţia de interese.

Colegiul „C. Kiriţescu” este una dintre unităţile de învăţământ care au făcut obiectul verificărilor Inspectoratului Şcolar Bucureşti, în urma scandalului declanşat la şcoala 10. Digi24 a făcut publice înregistrări în care o profesoară în ameninţa pe elevi să dea bani. 

Profesoara respectivă a primit doar un avertisment din partea şcolii pe motiv că declaraţiile ei au fost scoase din context. 

Astăzi, ISMB a făcut publice datele anchetei, potrivit căreia la Colegiul „C. Kiriţescu” nu s-a făcut dovada că profesorii ar fi fost implicaţi în strângerea de bani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri