Bărbatul lovit de metrou la Universitate, acum două zile, era avocatul omului de afaceri Dan Adamescu

Data publicării:
universitate adamescu

Poliţiştii au deschis o anchetă, iar principala ipoteză este sinuciderea. Anchetatorii vor analiza imaginile surprinse de camerele de supraveghere şi îi vor audia pe apropiaţii victimei. Avocatul, în vârstă de 36 de ani, l-a reprezentant pe omul de afaceri în mai multe procese, fiind specializat în dosarele comerciale.

Procurorii fac percheziţii acasă la omul de afaceri Dan Adamescu, dar şi la sediul companiei Astra Asigurări. Procurorii au suspiciuni că Dan Adamescu ar fi oferite mită celor patru judecători pentru a evita intrarea în insolvenţă a firmei sale de construcţii.

Procurorii DNA au suspiciuni că Dan Adamescu le-ar fi oferit mită judecătorilor pentru a scăpa societatea Astra Asigurări de un proces în care i se cerea insolvenţa.

Judecătorii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Rovenţa şi Ciprian Sorin Viziru, toţi de la Tribunalul Bucureşti - Secţia a VII-a civilă, acuzaţi că primeau bani şi bunuri pentru intervenţii în dosare de insolvenţă, au fost arestaţi preventiv, printr-o decizie luată marţi de Curtea de Apel Bucureşti, la propunerea procurorilor anticorupţie.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri