C. T. Popescu: Nu este finalul carierei politice a Olguței Vasilescu. La noi, hoții sunt simpatizați

Data publicării:
cristian tudor popescu captura 1-1

Întrebat dacă acesta este punctul final al carierei primarului Craiovei, Cristian Tudor Popescu a răspuns: „Nu se poate spune așa ceva. La noi, hoții sunt simpatizați. Nu are nicio importanță ce anume va hotărî justiția, cu atât mai puțin acuzațiile aduse acum de DNA. Doamna Vasilescu cred că va putea să și candideze în alegerile locale și s-ar putea să fie votată în continuare. Avem astfel de exemple de primari și în Capitală, domnul Oprescu, care indiferent de spun organele de justiție în legătură cu ei, își păstrează popularitatea”.

Doamna Vasilescu a comis o eroare: nu mai este deputat, este primar. Așa a fost reținută. Dacă era deputat, acum am fi ascultat discursul al domnului Sebastian Ghiță. Că după ce domnul Ghiță a fost scutit de contactul cu justiția, domnul Ghiță, probabil, ar vorbi în Parlament acum despre teroarea pe care o exercită DNA-ul asupra a milioane de români, cum, de altfel, a și vorbit. Doamna Udrea și domnul Ponta ar vota la unison împotriva reținerii sau arestării doamnei Lia Olguța Vasilescu și totul ar fi fost bine. Asta e eroarea, că nu mai e deputat. Nu există valori morale în poporul român în clipa de față. Există modalități de a te descurca există modele. Domnul Ghiță, de pildă, e un model, se descurcă”, a adăugat jurnalistul.

Potrivit lui Cristian Tudor Popescu, printre modele tinerei generații de politicieni se numără „domnul Adrian Năstase, domnul Becali”. 

Nu ați văzut să fie apreciată în România corectitudinea, să fie apreciată cinstea, să fie apreciat altruismul, comportarea într-o funcție publică în folosul oamenilor, în folosul societății. Doamna aceasta a fost aleasă primar de către cetățeni. Presupunând că sunt adevărate toate aceste acuzații, ele vin în capul celor care au ales-o. Așa cum este și cazul domnului Oprescu, așa cum este și cazul domnului Onțanu. Toți oamenii ăștia sunt aleși de către popor”, a mai spun Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri