Codruţa Kovesi, pentru Digi24: Afirmaţiile lui Bercea Mondial la adresa mea sunt mincinoase. Când i s-a cerut să scrie despre aceste aspecte a refuzat categoric

Data publicării:
kovesi ambasada FB

Kovesi a afirmat că a sesizat CSM şi că va sesiza şi CNA pentru toate afirmaţiile mincinoase făcute „atât de o persoană condamnată, cât şi de către jurnalişti şi formatori de opinie”.

Aceste afirmaţii mincinoase au fost făcute cu scopul de a decredibiliza persoana mea şi instituţia pe care o conduc. Această persoană, deşi a făcut acste afirmaţii, când a fost invitată să dea declaraţii, să scrie personal despre aceste aspecte, a refuzat în mod categoric.

Voi analiza posibilitatea de a acţiona în instanţă pe cei care fac afirmaţii mincinoase cu scopul exclusiv de a stirbi imaginea mea şi a DNA. Voi analiza cu atenţie toate afirmaţiile făcute în spaţiul public”, a spus şeful DNA.

Codruţa Kovesi a precizat că, în acest caz, DNA a fost sesizată luni printr-o plângere la DNA Constanţa, marţi dosarul a fost preluat de structura centrală, iar miercuri şi joi au fost audieri.

În patru zile de la înregistrarea plângerii procurorii au făcut aceste demersuri”, a spus Kovesi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri