Dan Voiculescu, la IPJ Ilfov: Nu l-am mai văzut pe Nelu Iordache de 20 de ani, pe celălalt nici nu îl cunosc

Data publicării:
voiculescu

Întrebat dacă i se pare o hăituire faptul că trebuie să vină zilnic la poliţie, Dan Voiculescu a negat, el subliniind că va respecta „tot ce scrie în ordonanţă”.

„Nu am de reproşat nimic procurorului”, a spus Dan Voiculescu.

În legătură cu cei doi denunţători, el a făcut câteva precizări: „Pe Nelu Iordache l-am cunoscut acum 20 de ani. De atunci nu l-am mai văzut. Cum poţi să şantajezi un om dacă nu ne-am întâlnit. Atunci vroia să intre la AOAR, erau 30 de oameni acolo. Pe al doilea nici măcar o dată nu l-am văzut.

E o făcătură”.

Procurorii DNA l-au pus pe omul de afaceri sub control judiciar, într-un dosar în care e acuzat că ar fi şantajat trei patroni cărora le-ar fi cerut bani mascaţi în contracte de publicitate. 

Cei trei oameni de afaceri care l-ar fi denunţat pe Dan Voiculescu pentru şantaj ar fi Nelu Iordache, Octavian Creţu şi Nicolae Palfi, susţin surse judiciare. Ultimii doi sunt acţionari ai societăţii Romaqua. Aceeaşi societate despre care, anul trecut, un fost angajat al omului de afaceri dezvăluia că ar fi fost victima unei campanii negative iniţiate de trusul de presă al lui Dan Voiculescu. Iar Nelu Iordache este acum arestat la domiciliu, după ce a petrecut după gratii un an şi jumătate. Patronul de la Romstrade este acuzat de deturnare de fonduri europene, spălare de bani şi înşelăciune.

Dan Voiculescu a contestat măsura controlului judiciar, solicitarea sa urmând să se judece marți, la Tribunalul București.

Fostul senator consideră că această măsură nu este necesară și spune că denunțurile depuse de mai mulți oameni de afaceri sunt minciuni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri