Dan Voiculescu, fiica sa și Sorin Alexandrescu, din nou la DNA, în dosarul de șantaj Antena Group

Data publicării:
voiculescu - 5542873-Mediafax Foto-Liviu Adascalitei-4

Actualizare 11.30. Dan Voiculescu a plecat de la DNA, unde a stat aproximativ două ore. El le-a vorbit jurnaliștilor despre „o problemă legată de o supărare” a sa, și anume că „se încearcă implicarea familiei și copiilor” săi „într-o chestiune stupidă”.

„Îmi mențin părerea, a fost o discuție între Sorin Alexandrescu între RCS & RDS, Bendei era reprezentantul companiei, nu era persoana Bendei, care nu are nicio legătură cu șantajul. Șantajul se face la persoană, nu se poate face la o companie, deci lucrurile sunt foarte clare din acest punct de vedere”, a spus Dan Voiculescu.

Întrebat despre relația sa cu omul de afaceri Nelu Iordache, care a depus un denunț împotriva sa pentru șantaj, Dan Voiculescu a spus că nu îl cunoaște pe acesta. „N-am dat mâna cu el niciodată, nu ne-am întâlnit înh autobuz, în metrou, nicăieri. Dacă poți să faci un șantaj fără să cunoști pe cineva, atunci chiar că e culmea telepatiei”, a spus Dan Voiculescu.

Actualizare 10.05. Cei trei au refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor.

„Să vă întreb şi eu ceva înainte să mă întrebaţi voi pe mine: voi de unde aflaţi când venim noi la DNA?”, i-a întrebat Dan Voiculescu pe jurnaliștii prezenți la parchet.

În dosarul Antena Group au fost puşi sub învinuire Dan Voiculescu, preşedintele Intact Media Group, Camelia Voiculescu,  directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, George Daniel Matiescu, director general al Intact Publishing SRL, şi persoanele juridice SC Antena Group SA, Antena 3 şi SC Intact Publishing SRL.

Dan Voiculescu urmează să studieze materialul de urmărire penală. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri