Aviz negativ în Comisie pentru arestarea deputatului PSD Vlad Cosma

Data publicării:
vlad cosma

Actualizare 14:28 Comisia juridică a dat aviz negativ pentru arestarea deputatului PSD Vlad Cosma. În acest sens, 13 voturi au fost împotriva arestării.

Raportul elaborat de comisia juridică are doar o valoare de recomandare și merge apoi în plen, unde este votul decisiv în privința arestării deputatului. În cazul unui vot negativ, deputatul va fi cercetat în libertate.


Vlad Cosma şi tatăl său, Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, sunt urmăriţi penal pentru trafic de influenţă. Cei doi sunt acuzaţi de DNA că ar fi cerut şi primit peste 4,4 milioane de lei de la reprezentanţii unor societăţi comerciale.

Banii ar fi fost daţi pentru ca firmele respective să obţină de la CJ Prahova diverse contracte la suprapreţ.

Răzvan Alexe cere înlocuirea măsurii preventive a arestului

Omul de afaceri prahovean, Răzvan Alexe, suspect în dosarul în care preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, este urmărit penal pentru trafic de influenţă, cere înlocuirea măsurii preventive a arestului cu controlul judiciar sau arestul la domiciliu.

Răzvan Alexe este acuzat că ar fi primit peste cinci milioane lei de la administratorul unei firme care are contracte cu Consiliul Judeţean Prahova. Omul de afaceri a fost arestat în noiembrie 2013.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri