EXCLUSIV. Niculae Bădălău: Nu am nicio legătură cu dosarul de evaziune de 50 de milioane de euro

Data publicării:
badalau

Toți suntem egali în fața legii și o să merg să explic. Nu știu despre ce este vorba, dacă o să fiu citat, o să dau declarații ca orice cetățean”, a declarat Niculae Bădălău, senator PSD de Giurgiu, într-o intervenție telefonică la Digi24.

Senatorul a adăugat că nu a fost citat pentru declarații.

Aștept să fiu citat. Aștept să merg să dau explicații. Voi răspunde la absolut orice mă întreabă domnul procuror. Nu mi-am pregătit apărarea pentru că nu știu despre ce e vorba. Când voi ști despre ce acuzații mi se aduc, o să dau și explicațiile de vigoare”, a mai spus Niculae Bădălău.

Bădălău a precizat că nu a luat legătura cu colegii săi din PSD și că nu are informații cum că la sediul PSD Giurgiu sau la locuința pe care o are s-au făcut percheziții.

Nu știu de ce numele meu apare acolo. În momentul când o să știu, o să vă dau explicațiile”, a menționat liderul PSD Giurgiu.

În plus, Niculae Bădălău a spus despre Angela Nicolae, procuror la Parchetul General, că nu o cunoaște și că e prima oară când aude acest nume. CSM a încuviinţat percheziţia domiciliară, reţinerea şi arestarea preventivă a procurorului Angelei Nicolae.

E prima oară când aud numele ăsta. Am memorie, nu o cunosc pe doamna”, a declarat senatorul.

Despre persoanele audiate la ora aceasta la DNA, Niculae Bădălău a spus că nu le cunoaște pentru că nu știe cine este audiat.

Fac politică de 23 de ani, e normal să cunosc foarte multă lume, e normal ca ei să mă cunoască. Am fost prefectul județului, am fost deputat”, a precizat Bădălău.

El a mai spus că nu ar proteja gruparea care ar fi făcut prejudiciul de 50 de milioane de euro și că nu ar avea cum să facă acest lucru.

Nu aveam cum să protejez o grupare de genul ăsta, nici n-aș face-o”, a punctat el.

Liderul filialei PSD Giurgiu, Niculae Bădălau, a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, în 1988, el fiind acuzat că a furat patru saci cu grâu dintr-un depozit agricol. Totodată, în 2009, ANI a cerut cercetarea lui pentru spălare de bani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri