Dosar penal în cazul fiicei lui Adrian Duicu. Reacția fostului șef de la CJ Mehedinți

Data publicării:
adina duicu facebook-1

 

Adina Duicu, fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi. FOTO: Facebook

ACTUALIZARE. Procurorii au deschis dosar penal pe numele fiicei lui Adrian Duicu pentru fraudă. Tânăra ar fi copiat la examen cu ajutorul unui dispozitiv hands-free.

Pe de altă parte, Adrian Duicu spune că este vorba despre un dosar penal de abuz în serviciu, in rem, și că fiica sa a fost percheziționată și nu avea asupra ei niciun dispozitiv.

El a mai spus că cel care s-au comportat abuziv a fost un polițișt care a agresat-o pe soția sa, iar fiica cea mică, neobișnuită cu un astfel de comportament, a sărit să-și apere mama.

Adrian Duicu a mai spus la Digi24 că este vorba despre „o înscenare” și „un joc murdar”. 

(VIDEO. Adrian Duicu, declarații la Digi24)


Procurorii şi poliţiştii din Orşova au fost sesizaţi, vineri, despre o posibilă fraudă la proba de Chimie a Bacalaureatului în cadrul Colegiului Tehnic "Dierna" din Orşova, anunţă Mediafax.

Sesizarea o viza pe fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi Adrian Duicu, care susţine, în această perioadă, examenul de Bacalaureat la Colegiul Tehnic "Dierna" din Orşova.

În urma sesizării, la ieşirea de la proba scrisă la Chimie, un procuror şi un poliţist au aşteptat-o pe eleva suspectată de fraudă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, Fănică Cercel, în momentul în care eleva a fost verificată de către anchetatori pentru a se stabili dacă asupra sa erau dispozitive de transmisie de tip hands-free, mama elevei l-ar fi îmbrâncit pe poliţist.

În urma altercaţiei, poliţistul s-a ales cu câteva zgârâieturi, motiv pentru care Parchetul de pe lângă Judecătoria Orşova a întocmit acte pentru a se stabili dacă femeia va fi acuzată de ultraj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri