Fostul şef al Camerei de Comerţ a fluturat un teanc de bani în faţa judecătorilor şi apoi a aruncat bancnotele pe jos: Eu nu sfidez justiţia, am fost judecător

Data publicării:
mihail vlasov mediafax

Mihail Vlasov a fluturat un teanc de bani în faţa judecătorilor şi apoi a aruncat bancnotele pe jos. Fostul şef al Camerei de Comerţ este cunoscut ca un împătimit al jocurilor de noroc şi este cercetat şi într-un dosar în care este acuzat că a luat bani de la cămătari ca să joace la cazino.

Discuţie Mihail Vlasov – jurnalişti:

„Sunt imense pentru tine. Pentru mine la 70 de ani sumele nu sunt mari.

Câţi bani aveaţi în clema pe care o ţineţi mereu cu dumneavoastră?

O sută de milione de euro.

I-aţi arătat judecătorilor? De ce i-aţi aruncat pe masa judecătorilor?

Să-i arăt cum se face acolo unde se joacă.

E un mod de a sfida justitia?

Eu nu sfidez justiţia, fetiţă, am fost judecător. Sunt judecători care pot greşi, dar justiţia nu greşeşte”.

Fostul preşedinte al CCIR, Mihail Vlasov, aflat în arest la domiciliu, a venit, vineri dimineaţă, la Tribunalul Capitalei, pentru a da declaraţii în procesul de cămătărie al unor membri ai clanurilor Caran şi Duduianu care ar fi dat bani cu dobândă jucătorilor din cazinouri bucureştene.

Fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) este cunoscut drept client al cazinourilor, lucru confirmat, în martie, de fiica sa Vanda Vlasov.

"Tata este un om extraordinar, este un mare jurist, dar aşa este el, un om mai liber, un om mai rebel. La cazinou joacă şi prinţul Albert. Jocurile de noroc sunt o îndeletnicire a nobilimii", spunea atunci Vanda Vlasov, întrebată dacă tatăl ei merge la cazinouri.

Doisprezece membri ai clanurilor Caran, Duduianu şi Rinu au fost trimişi în judecată, în septembrie 2013, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru cămătărie, spălare de bani, şantaj, tâlhărie şi deţinere fără drept a unei arme neletale supuse autorizării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri