Inspectori ai Gărzii Financiare, anchetaţi de ANAF în cazul RCS&RDS - Antena Group

Data publicării:
declaratii ANAF 1175079-Mediafax Foto-Viorel Dudau

„În urma informaţiilor vehiculate în mass-media potrivit cărora acest contract ar fi ajuns în posesia reprezentanţilor trustului Intact prin intermediul angajaţilor de la Garda Financiară, conducerea ANAF a dispus efectuarea unei anchete interne pentru a investiga acuzaţiile aduse”, potrivit unui comunicat emis de ANAF.

Acuzaţia a fost făcută de Dumitru Dragomir într-o emisiune televizată, după ce a fost audiat la DNA: „Garda Financiară, care mi-a făcut un control acum o lună și jumătate, le-a dat contractul celor de la Intact. Sunt sigur de asta. Altfel nu aveau de unde să îl obțină”.

Conducerea ANAF susţine însă că verificarea nu a avut loc în aprilie, ci la începutul anului. Inspectorii Gărzii Financiare au fost de două ori la firma lui Dumitru Dragomir.

Citiți și:

D. Dragomir: Nu rup contractul cu RCS-RDS

DNA face verificări în privința contractului dintre RCS-RDS și Dumitru Dragomir

MOTIVARE. De ce au decis judecătorii arestarea preventivă a directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu

Tumultuoasa legătură între RCS&RDS și Antena Group

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

„Acţiunea de verificare la SC Bodu SRL a avut loc în data de 23.01.2013, când a fost identificat contractul de asociere de participaţiune, fiind ridicată o copie a acestuia de către angajaţii Gărzii Financiare în 25.01.2013”, mai transmite ANAF.

Contractul între Bodu SRL şi RCS&RDS a ajuns în posesia directorului Antena Group pe 26 aprilie. În dimineaţa acelei zile, la ora 9 şi 38 de minute, Sorin Alexandrescu i-a spus Cameliei Voiculescu, preşedintele Intact Media, că a făcut rost de documentele cu care îl poate şantaja pe administratorul RCS-RDS.

Sorin Alexandrescu: Omul care a primit primu' plicul… e într-o oră aicea.

Camelia Voiculescu: Super OK! Adică super, mă rog, să vedem! Şi oricum tre' să ai super grijă, te rog! Ştii că… Acum mi-a dat şi mie tata grija aia. Să mă suni şi pe mine după aia.

Potrivit procurorilor, directorul Antena Group a folosit acest document pentru a-l şantaja pe administratorul RCS-RDS.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri