Marian Vanghelie, student la a doua facultate, nu poate merge la cursuri

Data publicării:
vanghelie

ACTUALIZARE. Primarul suspendat al Sectorului 5 nu poate merge la facultate, aşa cum își dorea. Decizia definitivă a Curţii de Apel îl menţine în arest la domiciliu, în ciuda argumentelor expuse astăzi în instanţă. Marian Vanghelie a cerut ridicarea măsurii invocând, printre altele, că este student la a doua facultate şi vrea să meargă la cursuri.  


„Şi că sunt student şi că am doi copii, vreau să particip la o viaţă normală. Am explicat că au trecut patru luni de când am fost arestat preventiv, trei luni la domiciliu. Am explicat că nu am pe cine să influenţez, că mă văd cu 30 de colegi zilnic. Nu doresc să influenţez”, a spus Marian Vanghelie când a ieşit de la Curtea de Apel.  

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată pentru nouă infracţiuni de luare de mită, nouă infracţiuni de abuz în serviciu şi şapte infracţiuni de spălare de bani.

Procurorii DNA spun că edilul suspendat ar fi primit mită de la mai mulţi oameni de afaceri, iar în schimbul banilor le-ar fi atribuit contracte de utilitate publică. În felul acesta, Marian Vanghelie ar fi prejudiciat bugetul Sectorului 5 cu aproape 300 de milioane de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri