Mircea Băsescu a fost audiat la DNA

Data publicării:
mircea basescu dna mediafax

Actualizare 19:40. Avocatul lui Mircea Băsescu, Nelu Tașcă, nu a dat detalii despre ce s-a discutat la audieri și nu a dorit să spună dacă a fost făcută o confruntare între părțile din dosar.

El a făcut însă o scurtă declarație în fața jurnaliștilor: „După opt ore de audieri, ce am auzit azi denigrează întreg sistemul de justiție. O să vedeți toate aceste lucruri când veți avea acces la declarațiile de martori. Eu nu pot să vă spun. S-au audiat martori”.

 

Actualizare 17:47. Mircea Băsescu a plecat de la sediul DNA, unde a fost adus pentru audieri în urmă cu aproximativ patru ore. Fratele președintelui a fost dus înapoi în arestul Poliției Capitalei.

_________________

Mircea Băsescu a fost adus cu o dubă la sediul DNA direct din arestul Poliţiei Capitalei. Sandu Anghel a fost şi el adus la DNA de la Penitenciarul Rahova în faţa procurorilor şi, de astăzi dimineaţă, este la audieri şi fiica lui Sandu Anghel, Izaura Anghel.

Cei trei trebuie să explice procurorilor ce s-a întâmplat cu suma de bani care apar în înregistrările făcute de familia Anghel.

La scurt timp după aducerea interlopului Sandu Anghel, la DNA a venit şi avocatul familiei Anghel, Pavel Abraham, care a spus că a adus "cravata", cu referire la accesoriul vestimentar pe care Florin Anghel şi-ar fi montat camera ascunsă cu care l-a înregistrat pe Mircea Băsescu.

Abraham a adăugat că, după audierile de joi, se vor discuta şi obiectivele unei eventuale expertize a înregistrărilor depuse de fiul lui Bercea Mondial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri