Noile boli ale lui Sorin Oprescu. Edilul suspendat ar putea fi internat din nou

Data publicării:
oprescu in camera de spital

Dacă cei din conducerea Arestului Central vor aproba cererea lui Sorin Oprescu, acesta ar putea fi internat din nou mâine. 

Avocaţii spun că edilul suspendat are noi probleme de sănătate. În urma investigaţiilor la care a fost supus zilele trecute la Spitalul Universitar, au apărut 12 boli despre care medicii nu ştiau până acum.

Pe lângă diabet şi o boală cardiovasculară, despre care Sorin Oprescu ştia, avocaţii spun că acesta riscă să dezvolte un cancer pulmonar, pentru că investigaţiile au arătat un nodul pulmonar. Avocaţii mai spun că este nevoie de alte şase investigaţii specifice pentru a-şi da seama daca este vorba despre cancer.


Acuzat de luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro, Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pe 7 septembrie. El va rămâne în arest încă 30 de zile, după ce procurorii DNA au obţinut, la Tribunalul Bucureşti, prelungirea mandatului de arestare pe numele primarului suspendat al Capitalei. 

El s-a plâns că detenţia i-a agravat problemele de sănătate şi a fost internat, pentru consultaţii, la Spitalul Universitar din Capitală. A fost readus în Arestul Poliţiei, după ce medicii au stabilit că bolile de care suferă pot fi tratate în detenţie.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri