Omul de afaceri Georgică Cornu, reținut 

Data publicării:
georgica-cornu 1

 

Omul de afaceri Georgică Cornu, audiat miercuri la sediul DIICOT Mehedinţi, este acuzat de constituire a unui grup infracţional organizat, delapidare şi spălare de bani, într-un nou dosar cu un prejudiciu de aproape 12 milioane de lei, în care sunt vizate alte două persoane, notează Mediafax. 

Cornu a fost reţinut, miercuri după-amiază, pentru 24 de ore. Omul de afaceri Georgică Cornu şi un şofer al grupului de firme Confort au fost reţinuţi, miercuri după-amiază, pentru 24 de ore, după ce au fost ridicaţi în urma percheziţiilor desfăşurate în cursul dimineţii în Timişoara, fostul asociat al lui Cornu, Lucian Caraiman, fiind încă la audieri.

În urma audierilor desfăşurate, miercuri, la DIICOT Mehedinţi, în cursul serii omul de afaceri Georgică Cornu a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore în dosarul în care este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, spălare de bani şi delapidare.

La ora transmiterii acestei ştiri, Georgică Cornu se află în arestul Poliţiei mehedinţene.

Totodată, un şofer din grupul de firme patronat de Georgică Cornu a primit ordonanţă de reţinere în urma audierilor, în timp ce Lucian Caraiman este în continuare audiat de către procurorii DIICOT în acelaşi dosar.

Cei trei au fost ridicaţi, miercuri dimineaţă, în urma percheziţiilor desfăşurate la domiciliile lor într-un dosar în care sunt acuzaţi de constituirea unui grup infracţional organizat, spălare de bani şi delapidare, cu un prejudiciu de aproape trei milioane de euro.

Georgică Cornu şi şoferul grupului de firme Confort vor fi prezentaţi, joi, Tribunalului Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă.

Percheziții la locuinţa omului de afaceri Georgică Cornu, într-un dosar cu un prejudiciu de trei milioane de euro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri