Ştefan Tache: „Nu sunt nici un vinovat”. Reţinut pentru evaziune fiscală, omul de afaceri află duminică dacă va fi arestat preventiv

Data publicării:
tache

Ştefan Tache, soţul cântăreţei Sanda Ladoşi, află duminică după-amiază dacă va fi arestat preventiv. Omul de afaceri este acuzat că face parte dintr-un grup infracţional specializat în evaziune fiscală, care ar fi adus statului un prejudiciu de 4 milioane de euro.

Împreună cu alţi cinci membri ai grupului, Ştefan Tache a fost reţinut de procurorii DIICOT joi spre vineri noapte pentru 24 de ore şi duşi în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. După mai bine de opt ore, inculpaţii au ieşit de la audieri, însă instanţa a rămas în pronunţare pentru duminică, la ora 12.

Avocaţii spun că, cel mai probabil, nimeni nu va fi arestat, pentru că nu există dovezi clare la dosar care să confirme acuzaţiile aduse clienţilor lor.

Chestionat de jurnaliştii prezenţi la DIICOT, Ştefan Tache şi-a declinat orice culpă: „Nu sunt nici un vinovat”, a spus omul de afaceri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri