Tudor Chiuariu, înregistrat în Dosarul retrocedărilor. „Nu mi-am ascuns niciodată telefoanele”, spune fostul ministru

Data publicării:
chiuariu-2744858-Mediafax Foto-Bogdan Maran-3

UPDATE. 13.00 Fostul ministru al Justiției a declarat că într-adevăr s-a întâlnit cu Paltin-Sturdza, dar au discutat despre un contract de asistență juridică. 

Eu nu mi-am lăsat niciodată telefoanele în mașină. Nu mi-am ascuns niciodată telefoanele. M-am întâlnit cu Paltin- Sturdza, am discutat despre un contract de asistență juridică. După părerea mea nu poți să faci trafic de influență ca să pui în executare o hotărâre judecătorească. N-am văzut rechizitoriul”, a declarat Tudor Chiuariu. 


În interceptări, Tudor Chiuariu îi dădea asigurări lui G. P. Sturdza că va beneficia de bunăvoința tuturor factorilor de decizie și că nimeni nu vrea să frâneze procesul sau să compromită interesele. Înregistrarea discuției a ajuns în mâinile procurorilor DNA. Este vorba de două discuții. 

Reamintim că fostul ministru al Justiţiei, Tudor Chiuariu, ar putea fi exclus astăzi din PNL. Conducerea partidului va discuta la Iaşi situaţia senatorului care s-a autosuspendat deja din formaţiune, după ce DNA a început urmărirea penală împotriva lui în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri.

De altfel, Tudor Chiuariu a fost trimis în judecată în acest caz, alături de Viorel Hrebenciuc.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri