Victor Ponta: Am vrut să merg cu mama la DNA, mi-a zis că se va spune că influenţez justiţia

Data publicării:
Cornelia Naum mama lui Victor Ponta la DNA Ploiesti

(Cornelia Naum la DNA Ploiești. Foto: Digi24) 

„I-am spus că merg cu ea la DNA, nu voiam să aibă impresia că e singură sau că mă feresc. Ca de fiecare dată, ea a fost mai puternică şi mi-a zis: "Stai acasă, că o să înceapă toată propaganda băsistă, cum influenţezi tu justiţia. Mă descurc eu foarte bine, nu am nevoie". Şi cu siguranţă a făcut-o. Nu vreau să sune hazliu, dar cred că sunt fiul mamei mele cu mult înainte de a fi prim-ministru şi o să mai fiu mult după ce nu o să mai fiu prim-ministru. Mama mea e cu mult înaintea funcţiei de prim-ministru”, a spus Victor Ponta, potrivit agenției de presă Mediafax.

Cornelia Naum, mama premierului Victor Ponta, susţine că nu are nicio legătură cu firma ginerelui său, Iulian Herţanu, şi că nu cunoaşte activitatea pe care acesta o desfăşura, ea spunând că întregul scandal îl are ca ţintă pe premier şi că dacă l-ar putea convinge, l-ar ruga să demisioneze.

Cornelia Naum a declarat, sâmbătă seară, că întregul scandal în care a fost implicată după arestarea ginerelui său, Iulian Herţanu, îl are ca ţintă pe premier.

Pe de altă parte, Victor Ponta se va prezenta miercuri în faţa instanţei, în Dosarul Referendumului. Magistraţii au dispus pentru mijlocul acestei săptămâni citarea tuturor martorilor propuşi de avocatul fostului vicepremier Liviu Dragnea, inculpat în acest dosar.

Informaţia a fost făcută publică chiar de liderul PSD, la o emisiune televizată. Premierul a precizat că va explica faptul că, bazat pe informaţiile avute ca lider de partid dar şi ca prim-ministru, nu ştie să fi făcut cineva vreo schemă de fraudare.

La finalul săptămânii trecute, mai mulţi lideri social-democraţi care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012, printre care şi fostul ministru al Energiei, Constantin Niţă, şi primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, au fost audiaţi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri