Bugetul pentru 2016 a trecut de comisii

Data publicării:
buget-1

Ieri, cele două proiecte au fost adoptate de comsiile de buget finanţe la capătul unei lungi zile de discuţii în care nervii aleşilorau mai şi cedat.

Senatorii şi deputaţii s-au certat din cauza celor peste 60 de amendamente depuse la bugetul Ministerului Transporturilor. Supărat că unii dintre colegi îşi iau pauze, preşedintele comisiilor reunite, deputatul Viorel Ştefan, a plecat şi el din sală.

Spiritele s-au încis în comisiile de buget după ce liberalul Gheorghe Ialomiţianu şi-a delegat atribuţiile şi a desemnat pe altcineva să ia parte la lucrări. Gestul l-a supărat pe preşedintele comisiei, deputatul PSD Viorel Ştefan, care a părăsit sala.

După câteva ore, Gheorghe Ialomiţianu s-a întors iar spiritele s-au încins.

Viorel Ștefan: „Nu vi se pare că este bătaie de joc şi jignire la adresa noastră ca unii dintre colegi să plece să mănânce, să doarmă la prânz şi, după, să vină să ne certe? Aţi venit cu urme de pernă pe faţă şi ne certaţi pe noi?

Gheorghe Ialomiţianu: „Începeţi să băgaţi pumnul în gură colegilor. Nu vă meritaţi funcţia şi vă rog să vă daţi demisia”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri