C. P. Tăriceanu: Nu am negociat numărul de portofolii, nici care vor fi acelea

Data publicării:
Calin Popescu Tariceanu la Digi24 fundal Victor Ponta -1

„Nu am negociat numărul de portofolii, nici care vor fi acelea. Înainte de această discuţie trebuie să convenim direcţiile principale de acţiune în baza programului politic validat.

Înainte de orice trebuie să avem un document politic care să sintetizeze acţiunea viitorului guvern.

Mă voi vedea cu Victor Ponta azi şi în zilele următoare. Trebuie să asteptăm decizia UDMR care se va lua pe 13 - dacă rămâne sau se retrage de la guvernare.

Nu am făcut o negociere, nu pornim de la nimic, vom vedea care e reprezentarea partidelor.

În toate ministerele putem aplica o viziune liberală. Avem atâta experienţă - şi eu, şi premierul - ca să ne putem înţelege”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Premierul Victor Ponta a anunțat astăzi, după ședința BPN, că lunea viitoare (15 decembrie - n.r.) va propune Parlamentului noua structură a Guvernului. El a precizat că duminică vor avea loc Comitetul Exectutiv Național al PSD și o ședință a grupurilor parlamentare, pentru finalizarea propunerilor pentru noul cabinet.

Premierul prezintă luni noua structură a Guvernului

„Am discutat cu colegii din PSD și i-am informat despre discuțiile cu partenerii de guvernare, UNPR, PC și PLR, privind restructurarea guvernului, discuțiile vor fi finalizate zilele următoare, iar luni, pe 15, voi propune Parlamentului noua structură a Guvernului”, a anunțat Victor Ponta, după ședința Biroului Permanent Național al PSD.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri