C. P. Tăriceanu, dat afară din ședința PNL. M. Ionescu-Quintus: Nu a fost dat afară, ci nu s-a înscris unde trebuie 

Data publicării:
tari

Actualizare 16:10: Crin Antonescu a declarat că „domnul Tăriceanu a fost dat afară în mod elegant” și că nu înțelege de ce s-a expus „unei asemenea situații”.

„Domnul Tăriceanu, ca noi toți, avea alte defecte, dar un asemenea tupeu – cum l-au calificat și colegii – ca-n pauzele pe care i le dă Ponta de la ședințele PSD să vină și la noi, nu a fost înghițit și sunt mulțumit că domnul Tăriceanu a înțeles să părăsească sala și să ne lasă în ședința de partid al cărui membru nu este”, a declarat Crin Antonescu.

Președintele interimar al PNL a adăugat că a spus în timp ce Tăriceanu încă era acolo că el s-a înscris cu „forța, nestatutar și pus de PSD-iști în PNL”.

Antonescu a anunțat cu această ocazie și că a fost hotărâtă dizolvarea biroului de la Satu Mare.

„Domnul Tăriceanu nu este înscris legal în PNL”, a completat Crin Antonescu.

El a menționat că, dacă îi va admisă cererea, va încerca să facă lobby lui Călin Popescu Tăriceanu pentru a fi admis, „dar nu cu PSD-iștii”.


Actualizare 16:00: Mircea Ionescu-Quintus a declarat la ieșirea din ședința PNL că, în ciuda prieteniei sale cu Tăriceanu, acesta „nu a fost dat afară din partid, ci nu s-a înscris unde trebuie”.

Este cunoscut faptul că Tăriceanu a plecat din PNL, în urma ruperii USL, și s-a reînscris în PNL la filiala Satu Mare.

„Sunt prieten cu el dar nu pot să accept neprietenia lui față de partid. Nu trebuia să vină. A făcut greșeală după greșeală, parcă-l împinge cineva. Oricând poate fi primit dacă e înscris unde trebuie”, a declarat el.

„Noi nu l-am dat afară din partid, el nu s-a înscris bine”, a completat Mircea Ionescu-Quintus.


„Unul dintre colegii mei a contestat calitatea mea de membru al PNL, domnul Orban, şi a cerut domnului Antonescu să supună la vot acest lucru”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

„Nu delegaţia permanentă stabileşte calitatea de membru. Am părăsit şedinţa, dar lucrurile acestea mi se par cu totul şi cu totul dintr-un film ireal. PNL, în loc să încerce să facă o analiză a rezultatului votului, continuă să ia decizii extrem de importante cu privire la viitorul lui”, a adăugat el.

„Nu a învățat nicio lecție”, a subliniat el, făcând referire la Crin Antonescu.

„Se merge pe un stil dictatorial”, a menționat Tăriceanu, care a mai spus că nu așa se câștigă votul electoratului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri