Crin Antonescu: Declaraţia lui Ponta, obraznică şi mincinoasă. Vrea să spună că degeaba mai stăm până luni

Data publicării:
crin antonescu la pitesti-6

Crin Antonescu a catalogat această declaraţie a liderului PSD drept „obraznică şi mincinoasă”.

O declaraţie în dulcele stil Ponta, în care de fapt se insinuează lucruri şi nu se spune ceea ce e de spus”, a declarat președintele PNL la un post de televiziune.

Crin Antonescu a arătat, însă, că se teme că a doua explicaţie este cea reală, respectiv că a fost o declaraţie pentru el: „O declaraţie pentru mine că stăm degeaba până luni şi că intenţia este de a închide episodul USL, dar fără să aibă tăria de a spune: "Eu am ales, am terminat"”.

Crin Antonescu a mai spus că el probabil va candida la Preşedinţie, dar că nu ştie dacă din opoziţie, ipoteză în legătură cu care el nu s-a exprimat până acum.

Eu am continuat să duc crucea acestei candidaturi comune şi o fac până în ziua în care va mai fi posibil", a continuat Crin Antonescu.

Referindu-se la declaraţia premierului, Crin Antonescu a mai spus: „Înseamnă că domnul Ponta a subînţeles ideea că domnia sa va fi la putere şi eu undeva în opoziţie, ceea ce e probabil, dar nu e chiar aşa de sigur, pentru că domnul Ponta deţine guvernarea, poziţia de prim-ministru de la cetăţeni, împreună cu noi, de la Parlament, împreună cu noi, de la preşedinte, împreună cu noi”.

Întrebat dacă înţelege că PNL a fost scos de la guvernare, Crin Antonescu a răspuns: „Câtă vreme domnul Ponta şi-a găsit o explicaţie, mie mi se pare că putem înţelege ce a vrut să spună domnul Ponta”.

După declaraţia obraznică şi mincinoasă a domnului Ponta de astăzi, nu avem ce mai aştepta”, a adăugat el.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, că are convingerea că liderul PNL Crin Antonescu a luat practic decizia de a candida la Preşediniţie din partea opoziţiei, pentru că până acum candidaţii opoziţiei au câştigat de fiecare dată.

"Cred că problema în realitate, şi aş vrea să nu ne mai ascundem după vorbe, problema este convingerea şi a mea şi a colegilor mei că domnul Crin Antonescu a luat decizia de a candida (la prezidenţiale n.r.) în opoziţie cu guvernarea, pentru că e mai uşor să critici şi e mai uşor să nu răspunzi de nimic", a precizat Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri