Crin Antonescu îi răspunde lui Victor Ponta: Nu vom lăsa România pe mâna baronilor roșii!

Data publicării:
crin mirat

„Indiferent de rezultatul acestor alegeri, vreau să îi asigur pe toți cetățenii României care au votat sau nu, pe toți membrii PNL, pe toți cei care ne-au dat votul că PNL este singurul partid care pe baza principiilor și în virtutea unor valori a fost capabil să părăsească o guvernare și ca atare nu poate fi ademenit cu un loc mai mult sau mai puțin călduț într-o guvernare”, a declarat Crin Antonescu.

„Nu vom lăsa România pe mâna baronilor roșii, indiferent de exit-polluri și de rezultatele acestor alegeri”, a promis liderul liberal.

„PNL va lupta și în 2014 așa cum a făcut-o în 1996, în 2004 și așa cum a făcut-o în 2012 împotriva tentativei oricui de a instaura un partid-stat la conducerea României”, a adăugat Crin Antonescu.

„Acest război nu s-a terminat, indiferent cât de veseli sunt unii astăzi, în urma unor exit-polluri sau a unor rezultate oficiale. Bătălia politică a acestui an e una majoră pentru România, iar opțiunea PNL a fost făcută și e definitivă. În această bătălie, PNL va reprezenta cetățenii împotriva baronilor, va reprezenta dreapta împotriva stângii, va reprezenta speranța și prooiectul de occidentalizare a României împotriva feudalismului roșu în ediție PSD revăzută și adăugită”, a mai spus președintele PNL.

El a ținut să precizeze că acest lucru nu îl spune doar liderul partidului, ci toți liberalii adevărați.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri